Cu Vimax veti vedea rezultatele in cel mai scurt timp! 

In primele patru saptamani veti simti efectul suplimetelor nutritive administrate astfel ca erectiile vor fi mult mai puternice. 
Foarte important este sa administrati zilnic capsulele fara sa faceti pauza.
Penisul va devini considerabil mai lung si mai gros chiar si atunci cand nu este in erectie.  Lungimea va fi vizibila iar virilitatea va atinge un punct maxim ceea ce va reda in totalitate increderea in dvs. Performantele dvs. sexuale vor fi maxime.
Veti vedea o creştere substantiala a penisului dvs. fluxul sangvin fiind maxim. Erectiile puternice si de lunga durata nu vor mai fi un vis pentru dvs.
Lungimea si circumferinta penisului va fi maxima iar dvs. va veti bucura de un act sexual reusit    
    
                         INGREDIENTE 100% NATURALE - 100% SIGURE!
 
Ingredientele din compozitia capsulelor Vimax sunt cunoscute ca fiind puternice afrodisiace ce au fost folosite de mii de ani de catre triburile de la acea vreme, cunoscut fiind faptul ca aceia detineau secretul artei sexuale absolute.

Capsulele Vimax nu contine : lactate , faina , gluten, conservanti sau coloranti, arome artificiale, porumb sau enzime.

Cum actioneaza pastilele Vimax?
Penisul este format din doua canale cavernoase ce in timpul excitarii acestea absorb o cantitate impresionanta de sange ceea ce determina erectia.
Studiile efectuate de catre specialistii din intreaga lume au dovedit faptul ca aceste canale caversoane denumite si Corpora Cavernosa pot fi stimulate cu ajutorul unor anumite ingrediente ceea ce confera acestora o elasticitate a lor.
Prin crearea elasticitatii lor, sangele este pompat intr-o cantitate mult mai mare decat cea normal in aceste canale caversoane reusind ca sangele stocat sa fie dublat sau chiar triplat.
Odata cu stocarea unei cantitati mai mari de sange, penisul incepe sa isi modifice dimensiunile, tratamentul pe durata celor 6 luni recomandate de catre specialisti fiind cheia rezultatelor permanente.