Tot timpul mi-am dorit sa am un penis de macar 16 cm si toate incercarile mele pana la acea data au fost esuate.
Cu timpul, activitatea sexuala si rezistenta a devenit din ce in ce mai slaba. Sexul transformandu-se dintr-o placere intr-o grea depresie.
Am zis sa incerc si eu vimax la recomandarea unui amic si am fost multumit de faptul ca pana la urma penisului si-a schimbat marimea.
Va multumesc pentru sinceritate cat si pentru suportul oferit.
Ionel D. din Giurgiu

Mi-am luat vimax din curiozitate pentru ca si eu ca si orice barbat isi doreste sa aiba penisului  mai vanjos.
Sincer vorbind, la inceput nu mi-am pus prea mari sperante, doar ca am ramas uimit ca nu sunt niste pastile la misto si ca intradevar sunt eficiente.
Am inceput cu 1 flacon iar apoi mi-am mai luat inca 3 ca sa fac tratamentul minim recomandat.
Acum pot spune sus si tare ca exista si lucruri bune pe lumea asta.
Aldea V. din Iasi

In 6 luni de tratament penisul si-a modificat dimeniunile sesizabil, o fi mult o fi putin, eu ma declar multumit si va multumesc ca m-ati ajutat sa trec peste acest complex.
Ionut F. din Bucuresti

Pastilele vimax m-au ajutat la cresterea penisului dar in acelasi timp erectiile au inceput sa fie mult mai tari  (si asta pentru bucuria sotiei). Si acum se intreaba daca am luat ceva, doar ca nu oi fi prost sa recunosc. Sper sa nu ma trezesc cu vreo scrisoare din partea voastra :)
Laurentiu Tudorasc din Filipesti de padure

Salutare si va multumesc pentru promptitudinea de care ati dat dovada, dar si pentru faptul ca v-ati tinut de cuvant legat de discretia coletului.
Gabi din Petrosani