Dupa plasarea comenzii pe site-ul nostru, un operator VimaxOriginal.ro va va contacta telefonic in cel mai scurt timp pentru confirmarea comenzii.
Dupa confirmare,  coletul este ambalat 100% discret in cutie solida de culoare inchisa si expediat prin Posta Romana sau Curierat rapid.
Pe colet va fi inscriptionat doar adresa dvs. si datele firmei noastre ce nu au nici o legatura cu site-ul sau produsul in sine.
 
  


 
Facturare 
Factura va fi introdusa in interiorul coletului alaturi de certificatul de notificare  seria AA/nr.2691/26.11.2008 care atesta autenticitatea produsului cat si prospectul acestuia.Confidentialitate
Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C Media Shop Online S.r.l are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. 

Politica de confidentialitate a datelor este un lucru pe care il tratam cu toata seriozitatea!

Punem mare accent pe discretie, din acest motiv coletul va fi extrem de discret( continutul acestuia nefiind cunoscut nici macar de catre firma transportatoare).


 
VimaxOriginal va ofera doua optiuni de expedierea coletului :
Curierat rapid (costul este de 19 ron/colet in cazul comenzilor de pana la 3 flacoane) si ajunge in 1-2 zile lucratoare.
Posta romana ( costul este de 10 ron/colet in cazul comenzilor de pana la 3 flacoane) si ajunge in 4-5 zile lucratoare.
Pentru comenzile din Romania, plata se face in sistem ramburs (la primirea coletului)

Pentru comenzile de minim 4 flacoane, transportul este GRATUIT!

Preturi transport pentru coletele din afara Romaniei.